BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Khamis, 16 Februari 2012

my blog is simple !

hai ! 
err, sebelum tu saia nak minta maaf kepada semua yang lawat blog nie .
maaf sekali lagi, sebenar ye saia dah lame tak update sebab hal-2 tertentu .
salah satu sebab ye ialah :
i) tahun lepas lupa password dan tahun 2012 nie baru ingat balik .
ii) sekarang dah mula sibuk dengan kerja-2 sekolah, dan aktiviti sekolah .
iii) dan lepas nie dah mula kelas tambahan .

jadi, lepas nie tak banyak lhaa story yang nak d cerita kan .
hehe . sorry ! 

err, berbalik pada blog saia yang simple nie .
sebenar ye saia dah lupa nak edit , because i have many job to do . and that so why my blog is simple . lagi pun tak tahu nak letak background ape ? otak dah bingung sebab cornfiuse dengan background yang ade . hehe .

err, ape lagi aku nak bagitahu erk ?
ermm, dah lupe lha , lain kali jelah saia story lagi ... i wanna do my homwork 
kbai . 

Sabtu, 31 Disember 2011

Jumaat, 30 Disember 2011

i'm feel sorry ~_^

ok hello assalamualaikum ,
before that, I wanna feel sorry because I'm not posted any story .
I have many work too do, and so I'm busy with my family . not because I hang the story, but many things can be done .

If you all bored with the same story, I'm very very sorry . 
even now at her watch with the preparation for the go back to school, and next year I must study hard because I sit for PMR. so, I might not able to update story .

once again, I feel very very sorry. I hope you all understand .
If you willing to pray for me to pass with flaying colors, thank you , Allah will reward all the good you for someone . =)
wassalam . 

Sabtu, 10 Disember 2011

- janji -

...assalamualaikum...

   haa, sekarang nih tengah malam.and aku pun tak boleh tidur, jadi ye aku bosan ... ok , hari ni aku nak story sikit lha pasal kejadian siang tadi, .hari tu kawan aku ajak aku pergi Cc #harisabtu , aku kata dekat dyorunk ok je , cuma aku takde motor nak pergi lha ... sooo, aku pun macam nak tak nak pergi je lha ( sebab malas nak keluar cuaca time tu panas ) ...

   tengah hari tadi aku tidur, maklum lha orang tengah #datangbulan , normal lha . hehe, aku ni kalau tidur tak ingat dunia, - bak kata pepatah - (tidur tak ingat dunia) huhu...kawan aku datang rumah pukul 2.20p.m. ,time time macam tu aku memang tidur, jadi time mummy aku kejut tu, aku memang malas sangat sangat tahap cipan ... #kepalepundahpening .

   ok, lepas mummy aku kejut. aku pun dah tak boleh nak tidur sangat lha kan. then aku pun baring baring sekejap lha kan, sebab badan aku memang tengah rasa lemah sangat tak berapa nak sihat . then aku pun sesaje lha online, nak pie tengok adobe photoshop CS5 yang aku baru download tu. nak extract dulu, tetibe aku nampak dyorunk dah online, aku pun apa lagi, pie lha chat dengan dyorunk .

   aku tulis dekat wall facebook aku minta maaf dekat dyorunk...tapi dyorunk merajuk , =(   hmmm, apa nak buat, terima lha hakikat . tapi takpe, dyorunk merajuk pun sekejap je .. tapi tu lha kan, kalau dah janji mesti di tunaikan ... kalau tak jadi lha macam tu , #bak kata pepatah cakap mulut lain, buat ye tidak pun .

   jadi, kalau pada korank korank yang tak sure boleh tepati janji tu jangan lha cuba cuba nak kata janji ye, takut takut nanti jadi sesuatu pulak ... huhu, kalau dah yakin sangat sangat , it's up too you ... soo, jangan buat janji kalau tidak pasti . =)

   haaa, aku ni kalau dah ceramah panjang lebar tau . hehe, apa apa pun aku nie kekadang je macam ni, manusia kekadang buat silap , jadi jangan nak bangga sangat yang kau tu tak penah buat silap #janganadayangterasa,takdeniatpun .

   ok lha, mata aku dari tadi tak kedip kedip tengok pc then type je ... pedih pulak rase ye , huhu... ok lha, dah lewat ni . esok karang bangkong pulak .. huhu, .

   kalau korunk tak suka dengan status yang aku buat nie, bagi lha comment comment ye ... nanti aku boleh betul kan mana yang silap tu ... ok, gudnite guys , assalamualaikum... kbai . Take Care .





Rabu, 23 November 2011

benci !!!

ha, aku atira .. sorry dah lama tak update , haaa!!! korang nak tahu tak story aku hari nie ??
ish , mesti nak kan .... how are you ? me ? oh, i'm fine ...
okay dah dah , stop .

korang nak tahu tak story aku hari nie, ? hari nie kan tepat 12.40, dekat depan
kampung ... moto ego merah yang selalu aku bawak tu mati tiba tiba . xD
eee, benci gila , terpakse tolak .

adik aku pulak bukan ye tolong tolak, dia boleh tinggal aku dekat kedai, dengan moto yang dah mati tu ...
perh,, geram tahu tak ? . takpe takpe, lain kali kalau moto ada problem aku tak nak bawak..

first time tahu tak kena tolak moto tu .
nasib baik bukan mati dekat parit bingan . kalau mati ye dekat parit bingan , memang aku tak balik ar tengah hari tu , and , moto tu pun aku tinggal je dekat situ ,..

masa tolak moto tu, ada orang tegur ...
( minyak habis ke ? ) lepas tu kan bukan ye tolong, dia tinggal je...
sabar je ... takpe takpe, atira kan buda yang penyabar and comel <3 ..
hahahah,, 

okay lha, i don't know what i want to say ...
so, sampai di sini , next week i'll update again ... kbai ,, love u .
hihi ... kalau suka sila like ye . ngee~

Jumaat, 7 Oktober 2011

. . d'sebAlik keiNdahAn aLam . .

              setiap hari, apabila kita bangun, kita akan ternampak matahari yang memancar dengan indah .sinaran matahari yang memancar menjadikan hidup kita ceria dan indah . kita memuji-muji keagungan dan kelebihan yang Tuhan kurniakan kepada kita . tetapi pada suatu hari, apabila kita bangun, kita dikejutkan dengan hujan yang mencurah-curah dan petir yang berdentum kaut . hati kita mula rasa sedih dan jiwa kita mula kacau . tiadanya sinaran matahari menjadikan hidup kita susah dan sentiasa dalam kekusutan . jadi, kita mula marah dan menyalahkan takdir . namun kita tidak tahu sebenarnya Tuhan mengurniakan kepada kita pelangi yang indah dan cantik, ditambah lagi dengan sinaran matahari yang kita tunggu selama ini . semua yang berlaku pasti akan ada hikmahnya .

Jumaat, 26 Ogos 2011

first timE in my liFe -,-


YEAR 2011
first time in my life, I can be present from the people who I love>,<love it ... hihi
btw, thnks a lot to near the present one for me. I did not ask all that.
I do not mind if you want to to not. I LOVE it can matter enough I
highly enough. ngee ~, to you that for the present and love close to me, yup thnks!
hope you n always happy Vis mercy. always smile okay>, <
if you are sad, I will be sad Because I can not see the people thatI love sad.
ok up here alone ... take care, i always love you <3