BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sabtu, 31 Disember 2011

Jumaat, 30 Disember 2011

i'm feel sorry ~_^

ok hello assalamualaikum ,
before that, I wanna feel sorry because I'm not posted any story .
I have many work too do, and so I'm busy with my family . not because I hang the story, but many things can be done .

If you all bored with the same story, I'm very very sorry . 
even now at her watch with the preparation for the go back to school, and next year I must study hard because I sit for PMR. so, I might not able to update story .

once again, I feel very very sorry. I hope you all understand .
If you willing to pray for me to pass with flaying colors, thank you , Allah will reward all the good you for someone . =)
wassalam . 

Sabtu, 10 Disember 2011

- janji -

...assalamualaikum...

   haa, sekarang nih tengah malam.and aku pun tak boleh tidur, jadi ye aku bosan ... ok , hari ni aku nak story sikit lha pasal kejadian siang tadi, .hari tu kawan aku ajak aku pergi Cc #harisabtu , aku kata dekat dyorunk ok je , cuma aku takde motor nak pergi lha ... sooo, aku pun macam nak tak nak pergi je lha ( sebab malas nak keluar cuaca time tu panas ) ...

   tengah hari tadi aku tidur, maklum lha orang tengah #datangbulan , normal lha . hehe, aku ni kalau tidur tak ingat dunia, - bak kata pepatah - (tidur tak ingat dunia) huhu...kawan aku datang rumah pukul 2.20p.m. ,time time macam tu aku memang tidur, jadi time mummy aku kejut tu, aku memang malas sangat sangat tahap cipan ... #kepalepundahpening .

   ok, lepas mummy aku kejut. aku pun dah tak boleh nak tidur sangat lha kan. then aku pun baring baring sekejap lha kan, sebab badan aku memang tengah rasa lemah sangat tak berapa nak sihat . then aku pun sesaje lha online, nak pie tengok adobe photoshop CS5 yang aku baru download tu. nak extract dulu, tetibe aku nampak dyorunk dah online, aku pun apa lagi, pie lha chat dengan dyorunk .

   aku tulis dekat wall facebook aku minta maaf dekat dyorunk...tapi dyorunk merajuk , =(   hmmm, apa nak buat, terima lha hakikat . tapi takpe, dyorunk merajuk pun sekejap je .. tapi tu lha kan, kalau dah janji mesti di tunaikan ... kalau tak jadi lha macam tu , #bak kata pepatah cakap mulut lain, buat ye tidak pun .

   jadi, kalau pada korank korank yang tak sure boleh tepati janji tu jangan lha cuba cuba nak kata janji ye, takut takut nanti jadi sesuatu pulak ... huhu, kalau dah yakin sangat sangat , it's up too you ... soo, jangan buat janji kalau tidak pasti . =)

   haaa, aku ni kalau dah ceramah panjang lebar tau . hehe, apa apa pun aku nie kekadang je macam ni, manusia kekadang buat silap , jadi jangan nak bangga sangat yang kau tu tak penah buat silap #janganadayangterasa,takdeniatpun .

   ok lha, mata aku dari tadi tak kedip kedip tengok pc then type je ... pedih pulak rase ye , huhu... ok lha, dah lewat ni . esok karang bangkong pulak .. huhu, .

   kalau korunk tak suka dengan status yang aku buat nie, bagi lha comment comment ye ... nanti aku boleh betul kan mana yang silap tu ... ok, gudnite guys , assalamualaikum... kbai . Take Care .





Rabu, 23 November 2011

benci !!!

ha, aku atira .. sorry dah lama tak update , haaa!!! korang nak tahu tak story aku hari nie ??
ish , mesti nak kan .... how are you ? me ? oh, i'm fine ...
okay dah dah , stop .

korang nak tahu tak story aku hari nie, ? hari nie kan tepat 12.40, dekat depan
kampung ... moto ego merah yang selalu aku bawak tu mati tiba tiba . xD
eee, benci gila , terpakse tolak .

adik aku pulak bukan ye tolong tolak, dia boleh tinggal aku dekat kedai, dengan moto yang dah mati tu ...
perh,, geram tahu tak ? . takpe takpe, lain kali kalau moto ada problem aku tak nak bawak..

first time tahu tak kena tolak moto tu .
nasib baik bukan mati dekat parit bingan . kalau mati ye dekat parit bingan , memang aku tak balik ar tengah hari tu , and , moto tu pun aku tinggal je dekat situ ,..

masa tolak moto tu, ada orang tegur ...
( minyak habis ke ? ) lepas tu kan bukan ye tolong, dia tinggal je...
sabar je ... takpe takpe, atira kan buda yang penyabar and comel <3 ..
hahahah,, 

okay lha, i don't know what i want to say ...
so, sampai di sini , next week i'll update again ... kbai ,, love u .
hihi ... kalau suka sila like ye . ngee~

Jumaat, 7 Oktober 2011

. . d'sebAlik keiNdahAn aLam . .

              setiap hari, apabila kita bangun, kita akan ternampak matahari yang memancar dengan indah .sinaran matahari yang memancar menjadikan hidup kita ceria dan indah . kita memuji-muji keagungan dan kelebihan yang Tuhan kurniakan kepada kita . tetapi pada suatu hari, apabila kita bangun, kita dikejutkan dengan hujan yang mencurah-curah dan petir yang berdentum kaut . hati kita mula rasa sedih dan jiwa kita mula kacau . tiadanya sinaran matahari menjadikan hidup kita susah dan sentiasa dalam kekusutan . jadi, kita mula marah dan menyalahkan takdir . namun kita tidak tahu sebenarnya Tuhan mengurniakan kepada kita pelangi yang indah dan cantik, ditambah lagi dengan sinaran matahari yang kita tunggu selama ini . semua yang berlaku pasti akan ada hikmahnya .

Jumaat, 26 Ogos 2011

first timE in my liFe -,-


YEAR 2011
first time in my life, I can be present from the people who I love>,<love it ... hihi
btw, thnks a lot to near the present one for me. I did not ask all that.
I do not mind if you want to to not. I LOVE it can matter enough I
highly enough. ngee ~, to you that for the present and love close to me, yup thnks!
hope you n always happy Vis mercy. always smile okay>, <
if you are sad, I will be sad Because I can not see the people thatI love sad.
ok up here alone ... take care, i always love you <3

teddy fr0m my beloved sister =)


teddy nie tadi time balik sekolah tadi dia bagi ... ch0mell kn ???
hihi, . first time dapat hadiah teddy n first time dapat hadiah daripada kakak agkt ak .
  i just want you only is my foster sister . you are the best for me .
thnks a lot for your present, . if i miss you, i will take the bear and i will bring it anywhere .
i love you sis ( kak as ) <3 







Selasa, 23 Ogos 2011

kenangan dari dia ... hadiah time beday aQue



jam yg kt atas nie dia bagi aku sebagai hadiah hari lahir aku yg ke-14 .
beday aku 20.8 . hari sabtu . tapi dia bagi hari isnin ... huhu , takpe lh . tak kisah p0n bile2 .
Irsyad panggil aku, dia jmpe aku gn Irsyad . wah ! segan ue .
huhu, dia pnggil aku dekat dpn kelas 4hanbali pulak tu . 
tambah segan >,< 
hihi, takpe la . bkn nye ape p0n , cume bagi hadiah je k0t .huhu .
btw , thank a lot sayang <3 




Jumaat, 12 Ogos 2011

in my mem0ry <(^_^)>





















semua gambar2 dekat atas nie , tinggal kenangan !!! <(^_^)>
<3 i always remember that <3

!!  you always in my heart !! =) 
cikgu cun, cikgu sporting, cikgu fancy !!! =='






Rabu, 3 Ogos 2011

PERCAYA PADAKU

Aku tak tahu apa yang kurasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu melihatmu

Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdetak tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu

[*]
Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku 'kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku

[**]
Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku 'kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku

Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku 'tuk selalu menatimu
Untuk katakan ku ingin dirimu

Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku

Back to [*][**]

Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu

Back to [*][**]

Back to [*]

Ahad, 31 Julai 2011

asn0rul bAriAh ==')

haa !! yg nyh p0n akak senior ak. . nme dy asn0rul bariAh . dy nyh akak agkt ak . 
dy nyh kekadang happening !! kekadang sdey !! uwm , lbeyh kuang cm m'be dy .
kalau dy tgh sdeyh tu , rse aty nyh nx je wt dy hepi ... 
tapi ak nyh tx pndy nx wt s's0rg tuh hepi . ade mse2 nye je ak leyh wt lawak .
hurmmmmmm !!!!!!!!!! :/
haaa !! ak ske tg0x mke dy. .sbb mke dy t0mey !!!! ~  <(^_^)> suka suki ;)
kite0wg nyh kalau jmpe , jarang berteg0r . 
SEGAN gi2 lorh . hehe . gy p0n ak nyh org nye pemalu . huhu .
uwm. .ak amik berat sgt2 psl dy . tp dLm diam ar . huhu 
spe yg member gn dy msty best kn ??? huhu .
uwm okay larh . tgn ak dah pnt type . 
<3 pe2 oun hepi2 jek ye kq as <3
 pApAi ... =) 

aqiLah zAhrA dAn mohd diZaL aiDi













haha , korng nx thu tak dy0wg nyh cpew. ?
haaa !!! yg kai bju biru uh adek aku , nme dy aqilah zahra .
yg kai bju kuning uh adek sdre aku , nme dy mohd dizal aidi .
dy0wg nyh perangai sme je . pelik btol . adek aku nyh klu gn aidi , tak gaduh . tp klu gn adek2 sdre aku yg laen . peghhh !! kedekut gler , pz uh gaduh je kje nye . huhu
ape larh adek aku nyh .
aku tak thu larh ape sbb dy0wg leyh rpt . hmm????
mne aidi pegi , qila iq0t . . bile qila pegi , aidi pulak yg iq0t .... huhu , pelik2
dy0wg nyh m'buat kn family kite0wg nyh happening . hehehe
hmm . mlz larh nx cter byk2 pcl dy0wg .
okay larh . pApAi .. =) 

Selasa, 7 Jun 2011

R0ckstar 0f VIP: FB BudarK VIP,,

R0ckstar 0f VIP: FB BudarK VIP,,: "Ryan - Rayndra putra bin Jubidi Yandy - Yandy Eryandy Adam - Mohd Aizam Matsaman Aico Marlon - Marlon Lon Fadhlan - Fadlan Hazim"

R0ckstar 0f VIP: Introducing ahli VIP - (Versatility in Performance...

R0ckstar 0f VIP: Introducing ahli VIP - (Versatility in Performance...: "Ryan-group asal Badboyz Yandy-group asal Evoke dan Bad..."

^_6.6.2011 > ary yg tak leyh ak lpe kan !!!_^ =D

haha .. koang smue nx tau tak ??? nyh ak nx ccte ...
pd 6.6.2011 > ak pegi pt raja gn mbe ak , kiteoang gy cuci gmbo , haha da lar tak pky hLmet ... just bwq helmet jek , tpy tak pky p0n ... hu6 .... mkLom la kte kwn ak nyh , kpLe kite kan mcm btu , tu yang tak pky heLmet !! kwn yg ckp . ak tak ckp p0n ... hehe ,, lpz kiteoang siap cuci gmbo ... kiteoang nx gy kg.parit sri dLm ...kiteoang llu jLn parit raja drt , ttbe jek nx smpy seleakoh tu kwn ak ckp "wei mto nye nx mti" !! ak tye la
knp ? , dye kte "mto da haus" ....ap lgi kiteoang jek da gugup ... da lar jauh lagi nx cmpy kdi uh ... huhu ... pz uh kwn ak tu boleh ckp gn mto uh "mto ko jgn la mti dLu , jauh lagi nyh !! ak tau lar ko haus , tp jgn lar mti dLu ... toLong lar , toLong lar .. ak sayang ko mto .. lau ko syg ak ko jgn mati dLu ... ta lme ag cmpy lar ,, sabo ea sabo" ..... pz uh mto tu boleh id0p dgn lancar nye wLaup0n minyak sikit ... bile da dkt2 gn kdi uh , mto p0n mule  nx mti ag ... haha ,, tpt2 jek cmpy dpn kdi , mto tr0z mti ... kiteoang ktwe jek . smue oang tg0x kan .. perh cm ta blerrr pulak kan ?? ,, tp kiteoang nyh bkn nye tau mlu . buat mke slmber suda ... bio lar oang nx ktwe kan . tak kisah , yg pnting kiteoang slmt n happy . .. huhu ... lpz da isi minyak .. kiteoang gy lar sri dLm pulak anto gmbo ... pz jek blek dri kg .pt sri dlm ,, kiteoang pusing2 kmpung ... ap lagi kasi kecoh lar kat kmpg kiteoang .. mkl0m lar , kiteoang nyh kan mmg kec0h kt kmpg klu kwn ak blek dri hostel jek lar . hehe .. pz uh kiteoang lpk pulak kat umh farah nurelliyana .. kwn lame kkiteoang ler .. d0x bual2 .. da k0l 6 lbyh .. kiteoang p0n blek lar . da ptg kan lom s0lat ag . huhu .. pz uh kiteoang blek uma msing2 ...
okay lar cmpy d sini saje .. ty ak cter ag ye ... tata ...  =)

schooL hoLiDay ...

huh .. cuti cwLa kali nyh mmg ta best ,,, busn ...... homewrk da la ta de .. pz uh ta k'mne ... mmg m'busan kan bg ak ... asL cuti cwLa jek . k'kdg ak muram !! sbb ta de k'mne2 gn family ..... nx hang out gn fwenz ??? family ak gn fmily dyoang bg k ? hmm .... just go to meet best fwenz , lepak n hnye wat kec0h kat kmpg ... tu jek la kje ak lau school holiday ... ta de bnde laen na d buat ... tp best jgx drpd d0x uma tak wt pe2 .. asl dyoang balek asrama jek , msing2 maen contec2 .... okay la jgx kan drpd tak contec lngsg !!! hmm . 
okay la .. mLz la nx type n cte ag . da pnt lar .... laen kali jek la eah ? okay ,,, bye bye ... muahhhhh !!! ;)

R0ckstar 0f VIP: FB BudarK VIP,,

R0ckstar 0f VIP: FB BudarK VIP,,: "Ryan - Rayndra putra bin Jubidi Yandy - Yandy Eryandy Adam - Mohd Aizam Matsaman Aico Marlon - Marlon Lon Fadhlan - Fadlan Hazim"

Ahad, 20 Mac 2011

~:: t!mE at my mem buFdy paRty ::~

























19 march 2011 .. tarikh nie pwn mmg ak tak bley lpe kn jgx ,,, mmg best gler time wish bufdy mem y pki bju kurung uh _ nme dy nathrah ,, haha ... klw korng nx twu , nat telah d'bri kjutan oleh budx y pki bju kuning tuh ,,, y possing t'overdse ,,, haha best gler .... kjutan p'tme kne sapu krim kek ,, kjutn k'dua kne tuang bedax sebotol ,, dn kjutn k'tiga kne siram air ,, haha best gler ah ... cm nak lg jeh ,, nceb bek ak tak kne ,, krne ak tlh m'jdx photogrfk ,, haha pdn mke dy .... lps kiterng abis wt kjutn ,, kiterng mnckik dlu kt uma dy ,, ps uh kiterng wt karky ... ncet ak jgx y jdx mngse ,, nceb larh tak pch speker ye tuh ,,, slmt4 ,, lps uh kiterng lpk2 kt pondok cm5 q0l 11.00 ,, ciap wt temu bual lg pcl (AYAP) pkwe (TIKA) .. haha ,, best pulak wt temu bual uh ,,, mcm2 prngi SI AYAP  uh rpe yer ,,,  ish3 , hurmm ,,, lps kiterng lpk2 n tmu bual uh ,, kiterng wt kc0h kt tgh jln ,, dlm kol 11 lby g2 r ,, perhhh ,, owg y tdow uh t'jge ... kne sound pulak 2 .. prhh mlu gler ... last2 pe lagi ,, kiterng posing maut r kt tgh2 jln ,, ad krte nx llu pwn msih kt tgh jln g ,, mklom la.. nx posing maut kte kn .. haha .. best gler ah ,, sblom kiterng blik uma . kiterng b'plok2 dlu ,, mklom la 2bulan skli jmpe yer ,, uh pwn kdg2 cm5 kne 2ggu school holiday ,, bwu ley jmpe ... uwmm ,, p inilh kenangn y tk ley ak lpe kn .. oke la cm5 cni saje .. story pwn da abis ,,, he6 .. kay tata ... gud luck fwenz .... ;)

Jumaat, 18 Mac 2011

18 march 2011 .. hari y ak tak bley lpe kn !!!








18 march 2011 adlh ari y tak bley ak lpe kn .... ayh ku telah membawa kami mkn-mkn d'pizza h0t sempena menyambut bufdy abg n adq ku ,,, perh sdp gler kiterng mkn ,,, ktika d'si2 ,, aqilah telah m'buat perangai .... perrhhh segan gler ,, mcm2 aqilah ini ... owg nx mtx spgrty skit pwn tak bley .... perrrhhh sdey ciot ... nceb bek ad lg 1 .... haha ,, da la t'jrit2 , nx jtuh kusi larh ,,, ish mcm2 la ... lps kiterng mkn2 ,, kami pergi cwlat dlu ,, ps uh aqilah ajx men b0wling pulak ,, pdhl tak pndi men uh ,, just nx men agin uh je ... perrrhh ,, y lg m'g best yer uh ... n ak tak cye ,, ak bley menang lwn b0wling gn abg n ayh .... haha ,, ak klh kn mrke lby 100 markh ,, m'g ta cyer gler r ... haha ,, ps kami men b0wling ,,, ayah ku telah membuat k'jutan pulak ,,, ayh telah m'beli kn kami sebuah camera ... "owhhh CAMERA y ku telah lma mhu kn ..... akhir ya dpt jgx ,, ish epy gler r ...
WKY LA ,, AK TAK TWU NX CTER PW GY .. CM5 D'SNI SAJE YER .. KAY TATA TUTU TITI ... =)