BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sabtu, 31 Disember 2011

Jumaat, 30 Disember 2011

i'm feel sorry ~_^

ok hello assalamualaikum ,
before that, I wanna feel sorry because I'm not posted any story .
I have many work too do, and so I'm busy with my family . not because I hang the story, but many things can be done .

If you all bored with the same story, I'm very very sorry . 
even now at her watch with the preparation for the go back to school, and next year I must study hard because I sit for PMR. so, I might not able to update story .

once again, I feel very very sorry. I hope you all understand .
If you willing to pray for me to pass with flaying colors, thank you , Allah will reward all the good you for someone . =)
wassalam . 

Sabtu, 10 Disember 2011

- janji -

...assalamualaikum...

   haa, sekarang nih tengah malam.and aku pun tak boleh tidur, jadi ye aku bosan ... ok , hari ni aku nak story sikit lha pasal kejadian siang tadi, .hari tu kawan aku ajak aku pergi Cc #harisabtu , aku kata dekat dyorunk ok je , cuma aku takde motor nak pergi lha ... sooo, aku pun macam nak tak nak pergi je lha ( sebab malas nak keluar cuaca time tu panas ) ...

   tengah hari tadi aku tidur, maklum lha orang tengah #datangbulan , normal lha . hehe, aku ni kalau tidur tak ingat dunia, - bak kata pepatah - (tidur tak ingat dunia) huhu...kawan aku datang rumah pukul 2.20p.m. ,time time macam tu aku memang tidur, jadi time mummy aku kejut tu, aku memang malas sangat sangat tahap cipan ... #kepalepundahpening .

   ok, lepas mummy aku kejut. aku pun dah tak boleh nak tidur sangat lha kan. then aku pun baring baring sekejap lha kan, sebab badan aku memang tengah rasa lemah sangat tak berapa nak sihat . then aku pun sesaje lha online, nak pie tengok adobe photoshop CS5 yang aku baru download tu. nak extract dulu, tetibe aku nampak dyorunk dah online, aku pun apa lagi, pie lha chat dengan dyorunk .

   aku tulis dekat wall facebook aku minta maaf dekat dyorunk...tapi dyorunk merajuk , =(   hmmm, apa nak buat, terima lha hakikat . tapi takpe, dyorunk merajuk pun sekejap je .. tapi tu lha kan, kalau dah janji mesti di tunaikan ... kalau tak jadi lha macam tu , #bak kata pepatah cakap mulut lain, buat ye tidak pun .

   jadi, kalau pada korank korank yang tak sure boleh tepati janji tu jangan lha cuba cuba nak kata janji ye, takut takut nanti jadi sesuatu pulak ... huhu, kalau dah yakin sangat sangat , it's up too you ... soo, jangan buat janji kalau tidak pasti . =)

   haaa, aku ni kalau dah ceramah panjang lebar tau . hehe, apa apa pun aku nie kekadang je macam ni, manusia kekadang buat silap , jadi jangan nak bangga sangat yang kau tu tak penah buat silap #janganadayangterasa,takdeniatpun .

   ok lha, mata aku dari tadi tak kedip kedip tengok pc then type je ... pedih pulak rase ye , huhu... ok lha, dah lewat ni . esok karang bangkong pulak .. huhu, .

   kalau korunk tak suka dengan status yang aku buat nie, bagi lha comment comment ye ... nanti aku boleh betul kan mana yang silap tu ... ok, gudnite guys , assalamualaikum... kbai . Take Care .